ÚLTIMA VICTÒRIA DE L’ANY A FONTAJAU

3.896 espectadors han gaudit de l’última victòria de l’any a Fontajau. El públic, més entregat que mai, ha ajudat a les de Sargatal a sumar el novè triomf a la LF Endesa, aconseguint d’aquesta manera la classificació matemàtica per a la Copa de la Reina. En un partit molt igualat, els punts finals de Laura Peña i els ajustos defensius del nostre tècnic han ajudat a l’Spar a superar al Lointek per 71 a 65.

Duel de màxima igualtat a Fontajau. Amb tot jugant-se per ser cap de sèrie a la Copa de la Reina, Crystal Bradford ha estat la primera a diferenciar al Lointek (2 a 6). El temps mort de Sargatal ha portat a una gran reacció de l’equip i amb tot en joc, el primer quart ha estat un intercanvi constant de cistelles on ha sortit victoriós el Gernika en l’últim instant (21 a 23), destacant els 9 punts de Magarity i els 6 punts de Bradford.

El canvi de quarts no ha canviat la dinàmica del partit i ambdós han continuat amb les mateixes intensitats. Això ha tornat a significar un intercanvi contant de cistelles on Bradford i Magarity han tornat a ser les principals referències ofensives dels seus equips. Finalment, el Gernika s’ha emportat el marcador amb un parcial de 14 a 16 (35 a 39).

I si la primera part ha estat igualada, el guió de la segona no ha canviat gràcies als triples d’Ygueravide (45 a 44). Tot i l’avantatge, un parcial de 0 a 6 del Lointek han obligat a Sargatal a demanar temps mort (45 a 50). L’Spar ha millorat en defensa i els punts des de la personal i un triple de Peña han situat a les gironines a només dos punts (51 a 53).

Ja en l’últim quart, els triples de Peña han estat diferencials per obtenir un petit avantatge (63 a 59). A més, la pressió del públic ha ajudat a frenar els punts de les visitants, perdonant el Gernika des de la personal (65 a 60). El temps mort de l’entrenador visitant a falta de 2:19 no ha frenat el lideratge de Peña, que de nou ha encès Fontajau (67 a 63). Una jugada de Flores ha donat esperances visitants i Sargatal ha aturat el joc a només 21 segons pel final (69 a 65). L’Uni ha buscat a Ygueravide, que no ha fallat els tirs i l’Spar s’ha emportat una de les millors victòries de l’any (71 a 65).