Últimes entrades per la Copa!

cartelCOPACada cop és més a prop la quarta participació de l’Spar Citylift Girona en la Copa de la Reina i, una vegada més, l’afició gironina no ha fallat en una cita tan apassionant. Les jugadores de Miguel Ángel Ortega estaran acompanyades per un centenar de persones a Donostia que de ben segur es faran sentir com ja va passar la temporada passada.

El termini per comprar les entrades a través del club va acabar dimecres, però encara es pot disposar d’un petit nombre d’entrades reservades per posar a disposició dels aficionats que s’hagin decidit a última hora. Ja és definitiu que s’organitzarà un bus i que hi haurà gent que viatjarà per altres mitjans. Entre tots, un centenar de persones que animaran de valent l’Spar Citylift Girona durant aquests dos dies de Copa de la Reina.

El club disposa d’un petit nombre d’entrades pels aficionats que es decideixin a viatjar a la Copa a última hora

“Paquet d’aficionat” de regal
El club regalarà amb les entrades un paquet d’aficionat que constarà d’una motxilla, una samarreta commemorativa i una trompeta per tal de poder identificar l’afició i que es pugui fer soroll al pavelló Josean Gasca de Sant Sebastià. Fem-nos sentir!

Attachment