EL CBK MERSIN, LIDERAT PER CHELSEA GRAY, SUPERA A L’SPAR GIRONA

L’Spar Girona ha caigut a una de les pistes més complicades d’Europa. Una estratosfèrica Chelsea Gray (23 punts, 9 assistències i 26 de valoració) ha liderat en tot moment al CBK Mersin, ajudant al conjunt turc a superar a les gironines (64 a 50).

De més a menys
Primer quart amb dues cares per a l’Spar Girona. I és que tot i la notòria superioritat del gegant turc, en el primer compàs les nostres s’han mantingut en la dinàmica anotadora del Cukurova (4 punts de Gardner, 11 a 8). No obstant això, en els cinc restants el talent ofensiu de les locals s’ha imposat amb claredat: la bona mà de Hayes  des de la llarga distància (11 punts) i el ‘timing’ de Gray (8 punts) han passat per sobre de les nostres i el Cukurova ha imposat un +12 punts al final del primer quart (4/5 en triples, 25 a 12).

Una petita reacció
Lluita constant en el segon quart per baixar la distància en el marcador. Els punts inicials d’Etxarri han complert l’objectiu de baixar dels deu punts, però la resposta del Cukurova ha estat ràpida i eficaç. Finalment, un triple de Hayes ha obtingut resposta per Araújo, posant el 33 a 25 (3:56 pel final). Aquesta situació ha portat a l’entrenador local a demanar temps mort, trobant solucions amb el talent individual de Chelsea Gray (37 a 27).

El tercer quart, de Chelsea Gray
En la represa, l’exjugadora de l’Spar Girona Chelsea Gray ha tornat a aconseguir el control ofensiu del partit, liderant a les seves en totes les situacions d’atac (+15 punts, 42 a 27). Sense poder anotar, el temps mort de l’Uni ha intentat refer a les nostres, però el bloc turc, amb molta presència física, ha frenat amb contundència la nostra ofensiva. Finalment, una cistella des de la llarga distància de Chelsea Gray ha tingut resposta amb un triple des de la cantonada de Laura Cornelius (4:14 pel final, 47 a 30). Aquesta cistella ha obert la llauna i amb els punts finals de Labuckiene l’Spar ha baixat la diferència dels 20 punts (52 a 34).

Millora en defensa
Ja en l’últim quart, les gironines han tingut tres minuts molt bons en ambdós costats de pista. Amb Faustine i Murphy a pista, l’Uni s’ha situat a 13 punts (52 a 39). No obstant això, el físic de Jones i la tornada a pista de Gray han tornat a castigar a les nostres (59 a 41). Aquesta diferència definitòria ha portat a la relaxació de les locals i les gironines ho han aprofitat per retallar distàncies gràcies al lideratge de Faustine Parra (59 a 48). Finalment, el triple d’Asena ha posat el 64 a 50 final.