Un excel·lent primer quart encamina la setena victòria en Lliga (Spar Citylift Girona 72 – 49 Ensino Lugo)

Un excel·lent primer quart encamina la setena victòria en Lliga (Spar Citylift Girona 72 – 49 Ensino Lugo)

Spar Citylift Girona 72 – 49 Ensino Lugo

La vuitena jornada de la Liga Dia ha portat a Fontajau l’Ensino Lugo. L’equip, acabat d’ascendir, arribava a Girona amb 2-5 en el global de la classificació, fet que implica certa urgència per revertir la situació.

Primer quart trepidant en tots els aspectes per a l’Spar Citylift Girona; l’equip ha dominat totes les facetes del joc i ha obert una escletxa des del primer moment pràcticament insalvable, deixant el marcador al final del primer quart amb un 31 – 12. Rosó Buch, amb 13 punts, 3 triples i un 100% d’efectivitat ha estat la més destacada de la plantilla d’Eric Surís.

El segon període ha mostrat una cara diferent per a les gallegues, que lluny d’amagar-se han volgut tornar a entrar dins el partit amb defenses més intenses que han suposat uns minuts més fluixos d’anotació per a les gironines. Una aparició pràcticament impecable de Laia Palau, que ha aixecat de les seves localitats els aficionats de Fontajau, ha servit per tornar a agafar la bona dinàmica de joc. Al descans s’hi ha arribat amb un 47 – 22.

En la segona meitat el pes del partit s’ha igualat, i els dos últims períodes han servit per donar minuts a joves com Núria Bagaria, Aina MartínFatou Cissé i Laia Moya, i així donar certs minuts de descans a una plantilla condicionada per l’exigència de la doble competició a la qual s’exposa durant aquest mes de desembre.

Finalment, amb un resultat de 72 – 49, l’Spar Citylift suma la seva setena victòra en lliga. El proper compromís de l’equip serà el dimecres 5 de desembre a les 19:30 h davant l’Uniao Sportiva de les Illes Açores. El partit correspondrà a la cinquena jornada de la fase de grups de l’Eurocup Women i podria servir per certificar el passi directament a la ronda de 16.