Una victòria complicada contra Gernika

cronica-uni-gernika-ligadia

No va ser tan fàcil com es podia preveure i va costar que l’Spar Citylift guanyés Lointek Gernika Bizkaia a Fontajau per 80-70, en la sisena jornada de la Liga Dia. Va ser un partit anivellat i complicat de jugar per a les nostres jugadores, que darrerament duien una àmplia ratxa de victòries amb força diferències. L’equip basc va saber jugar a l’Uni Girona i aprofitar les seves armes per no deixar que les gironines s’escapéssin en el marcador. Prova d’això és que el primer quart va acabar amb un 24-22.

No va tenir l’Uni Girona l’encert i la intensitat d’altres partits, però el més important és que es va saber acabar imposant, sobretot, gràcies al bon joc del tercer quart i es va assegurar la cinquena victòria a la lliga en sis jornades. El 43-40 del descans va reflectir el que era el partit: un matx disputat entre dos bons equips i el Gernika va demostrar que es volia treure’s l’espina de la contundent derrota a l’Eurocup Women per 57-81, en el duel jugat a La Casilla de Bilbao. Èric Surís, tècnic de l’Uni Girona, va lloar la resistència de les jugadores i va destacar que no sempre es pot tenir el màxim d’encert contra rivals de nivell.

I ara, una altra vegada contra Gernika aquest dijous a Fontajau (19h15) en la quarta jornada de l’Eurocup Women –inici de la segona volta-, amb el bon moment de l’Uni Girona, que du tres victòries de tres.