Unes paraules sobre la Copa, per Xavi Fernàndez

fontajaucopa

Benvolguts i benvolgudes,

Vull compartir amb vosaltres la barreja d’emocions que sentim la gent del club en aquest moment després de les últimes setmanes d’intensa feina realitzada i el desenllaç de la Final d’ahir encara roent en les nostres retines.

Em venen al cap aquestes paraules destacades:

FELICITACIONS al Perfumerias Avenida, al club, l’equip i l’staff, per la consecució d’aquest títol de Copa de la Reina. Veure la seva alegria ens provoca una enveja sana i ens fa treure forces per tornar a intentar-ho en el futur.

AGRAÏMENT sincer a la FEB, la FCBQ i la Territorial Gironina per haver-nos portat aquesta fase final de la Copa a Girona i posar-nos el llistó tan alt per fer d’aquesta Copa un gran èxit organitzatiu.

RECONEIXEMENT a les institucions públiques i els seus representants, tant de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya per donar suport per fer que aquest esdeveniment arribés a Girona com de l’Ajuntament de Girona per fer que el pavelló de Fontajau i altres indrets s’hagin vestit de gala i hagin estat l’escenari perfecte d’un esdeveniment d’aquest nivell. Em fa sentir orgullós d’on som.

VALORACIÓ de la gran importància i compromís dels dos patrocinadors principals, Spar i CityLift, i els seus màxims dirigents, Quim Vidal i Cayetano Pérez, que impulsen fins a dalt de tot el nostre projecte amb la seva ajuda. La seva empenta ens encoratja a aixecar-nos del terra després d’haver caigut i continuar somiant amb els grans èxits que encara han d’arribar. Així mateix, a la resta de patrocinadors que estan implicats amb l’Uni i que comparteixen amb nosaltres en primera persona l’alegria de les victòries i la decepció de les derrotes.

ADMIRACIÓ especial per a tots i cadascú dels directius i col·laboradors del club  pel seu altruisme i  la seva dedicació incansable. I als voluntaris de la Copa i Minicopa! Quin gran exemple pels joves.

RESPECTE per la gran feina realitzada pels professionals del club. Pels que estan a pista partint-se la cara i pels que ho fan des de l’ombra, darrere les càmeres.

AMBICIÓ en veure com va respondre la nostra afició i els milers d’espectadors que van venir a gaudir en directe un espectacle esportiu protagonitzat per dones i els milers d’espectadors que van viure la seva emoció a través dels mitjans de comunicació.

RESPONSABILITAT en comprovar que cada vegada som més els que estem al costat de l’Uni i en adonar-nos de la importància que està agafant el nostre projecte temporada rere temporada.

Gràcies a tots per fer-nos costat.

Això no s’atura.

SEGUIM!

 

Xavier Fernàndez

Director General Uni Girona CB

Attachment