VIATJA AMB NOSALTRES

AVIOL’Spar Citylift Girona, juntament amb l’agéncia de viatges oficial del club, Halcon Viatges, posen a disposició dels aficionats la possibilitat de fer costat l’equip també en els partits en camp contrari. L’aficionat podrà, no només acompanyar l’equip en els partits lluny de Fontajau, sinó també personalitzar les seves vacances fent-les coincidir amb els propers desplaçaçaments a Gran Canaria, Gernika, Azkoitia o Praga.

GRAN CANARIA
En el cas del partit a Gran Canaria, Halcón Viatges i el club han preparat un paquet per posar-ho fàcil als aficionats amb les següents característiques:

Sortida des de l’aeroport de Barcelona el dia 5 de desembre, l’estada a l’Hotel Concorde situat en el cor de Las Palmas de Gran Canaria i que compta amb una excel·lent ubicació rodejat de centres d’oci, a tan sols 50m. de la Platja de les Canteras i avió de tornada el dia 8 de desembre. A més a més, es podrà deixar el cotxe a l’aeroport de manera segura i gratuïta. Vine a Las Palmas des de 510€ i fes el viatge a la teva mesura.

DESCOMPTE D’ENTRADES I ABONAMENTS
La promoció especial d’Halcón Viatges i l’Uni va més enllà, i si l’aficionat presenta l’entada a un partit de l’Spar Citylift Girona o el seu carnet de soci, se li descomptaran del total del viatge l’import que vulgui contractar.

Per reserves i més informació contactar a:
halcon110@halcon-viajes.es
– 972.20.00.55

Attachment