Victòria d’intensitat i encert a Donosti (IDK Gipuzkoa 63 – 81 Spar Girona)

Si en la primera jornada disputada davant Movistar Estudiantes en la tornada a Fontajau després de gairebé 7 mesos, l’equip va a trobar a faltar un punt d’intensitat que el mantingués dins el partit en tot moment, avui precisament el ritme alt des d’un bon començament ha estat el protagonista. L’encert, impecable des de totes les posicions en el primer quart, amb un 8/13 en tirs de camp i una diferència màxima de 12 punts, ha portat a l’equip a fer-se amb el comandament del partit.

Amb un 16-22 s’ha començat el segon període, que ha seguit amb el mateix color: tirs alliberats amb alt percentatge d’encert per a les gironines, venent molt cars els punts locals i circulant la pilota amb molta alegria. Un avantatge de +14, després de dues grans accions de Paola Ferrari, ha reafirmat el domini de les d’Eric Surís. Malgrat tot, uns darrers minuts encertats d’IDK Gipuzkoa han deixat el partit obert al descans amb un 31-41.

El domini del rebot també ha estat clau en la victòria de l’Spar Girona: superiors en totes dues cistelles, les gironines han sabut mantenir una diferència de més de 10 punts des del descans -50-66 al final del tercer temps- per acabar enduent-se un partit on han estat superiors, amb avantatge des del 2-4 inicial, i podent mantenir el ritme fins al darrer moment, aconseguint una meritòria victòria per 18 punts -63-81-.