VICTÒRIA PER SEGUIR SOMIANT A L’EUROLEAGUE WOMEN

Missió completada a Hongria. L’Spar Girona no només ha aconseguit una nova victòria a l’Euroleague Women, sinó que ha aconseguit l’average contra el DVTK. Les gironines han dominat gairebé tot l’enfrontament gràcies a la pressió defensiva i l’encert des del tir exterior. Tot i l’aproximació de les locals en l’últim quart, un parcial de 0 a 9 ha sentenciat l’enfrontament, obtenint l’Uni la setena victòria (56 a 74). María Araújo, amb tres triples, ha estat la màxima anotadora del partit, amb 18 punts, secundada per Tolo (15 punts) i Gardner (14 punts).

La defensa frena a les locals
Es podria dir que tot el que no va sortir en la primera volta ha sortit en el tram inicial de partit. Un Spar Girona sòlid en defensa, en mode “recuperador” ha castigat el ritme de joc del DVTK. A més, les gironines han respost bé en atac, proposant un bon joc coral que ha permès anotar a totes les posicions de pista (7 punts de Tolo). Sense gaire resposta, les locals s’han sostingut pel físic de Green sota cistella, aportant 6 dels primers 8 punts del Miskolc (8 a 14). Però sense gaires desconnexions, les de Canut han continuat pressionant en defensa, posant el +9 al final del primer quart (punts de Rebekah i Flores, 12 a 21).

De més a menys
El canvi de parcials no ha afectat en el rendiment de l’Spar. De fet, gràcies a les recuperacions i el talent individual de Rebekah Gardner (9 punts), l’Uni ha incrementat l’avantatge a 15 punts (15 a 30). Els ajustos del DVTK han frenat l’ofensiva gironina, una situació que no ha afectat gaire gràcies al nostre bloc defensiu, intercanviant-se ambdós equips cistelles des de la personal (18 a 31). Però el segon temps mort ha canviat radicalment el ritme de partit: tot i que en un principi els dos equips s’han intercanviat cistelles des de la llarga distància (triples de KanyasiBernathMurphy i Araújo), els punts finals sota cistella de Garbin han situat al DVTK a només 9 punts (29 a 38).

A per la sentència
El pas per vestidors ha reviscut la millor imatge de l’Spar Girona: de nou les gironines han dominat en els dos costats de pista, castigant els espais del DVTK (triples d’Araújo i Sykes, 35 a 50). Kanyasi ha intentat carregar-se a les locals a la seva esquena, però el joc en transició de l’Spar ha passat per sobre del Miskolc, tancant l’Uni el tercer quart amb un triple de Faustine i amb 14 punts d’avantatge (44 a 58).

Parcial de 0 a 9 per sentenciar
Ensurt inicial de l’Spar en l’últim quart, que ha vist com el DVTK, mitjançant Kanyasi, s’ha situat a només 8 punts. Els ajustos de Bernat i el lideratge de Tolo han ajudat a les gironines a recuperar-se ràpidament, i en un tres i no res l’Spar ha imposat un parcial de 0 a 9 (triple Araújo, 52 a 69). El temps mort del Miskolc no ha pogut frenar la nostra ofensiva final, aconseguint la victòria i l’average a Hongria (56 a 74).