WIFIBOO RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

WIFIBOO RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Segons s’especifica en el conveni, Wifiboo seguirà patrocinant la crònica del partit. A més, com a novetat, aquesta temporada l’operadora patrocina la campanya d’abonats 2021-22.

L’operadora de telecomunicacions catalana Wifiboo seguirà vinculada a l’Spar Girona per tercer any consecutiu. Ambdues entitats han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori.

L’acte de la signatura del conveni, que s’ha dut a terme a les oficines del club a Fontajau, ha anat a càrrec del director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández. I per part de Wifiboo, el director general, Àlex Cantarero.

Àlex Cantarero, director general de l’empresa, ha destacat la voluntat de l’empresa per seguir una temporada més amb l’Spar Girona: “Un any més ens plau estar al costat de l’Uni Girona, que representa la promoció i la dinamització del bàsquet femení, en la seva màxima expressió, a les nostres contrades. La nostra empresa comparteix amb elles els valors d’esforç, competitivitat, creixement i formació com a exemple d’oportunitats a jugadores del planter i de fora de casa nostra. Connectem a la gent, connectem amb l’esport, endavant Uni Girona 2021/22!”

Xavi Fernández ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament. És una il·lusió per l’esport femení i pel Club poder seguir comptant amb la confiança de grans empreses que aposten pel projecte i comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Wifiboo espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment