Es manté la bona dinàmica amb els play off a l’horitzó. (51 – 78)

Es manté la bona dinàmica amb els play off a l’horitzó. (51 – 78)

Quesos el Pastor Zamarat - Spar Citylift Girona

La 25ª jornada de la Liga Dia ha portat a l’equip gironí a Zamora per disputar un duel en el qual, tot i tenir la segona posició i les semifinals de play off assegurades, Quesos el Pastor Zamarat s’hi jugava i molt. L’equip castellanolleonès arrancava la jornada avant penúltim a la classificació, a només una victòria de segellar la permanència matemàticament, fet que remarcava Eric Surís ahir mateix en sala de premsa i que probablement donaria el punt d’intensitat necessari al partit perquè ningú es relaxés de cara al tram final de temporada.

L’inici de l’enfrontament ha tingut com a protagonistes els atacs en transicions ràpides. Les jugadores de Zamarat ha començat encertades en els primers atacs, però les gironines han sabut respondre amb bon encert des de l’exterior, mostrant un bàsquet més efectiu que elaborat.

Diverses bones defenses, provocant errors forçats i possessions exhaurides, han estat el detonant de l’avantatge que l’Spar Citylift Girona ha aconseguit durant el segon quart. Les d’Eric Surís s’han mostrat molt intenses en tots els aspectes del joc, en gran part gràcies a la contribució de les 10 jugadores avui presents a Zamora. L’equip ha sabut mantenir una estructura sòlida en tot moment, independentment dels noms que figuressin a pista. Al descans, el marcador reflectia el bon joc amb un 23 – 41.

Lluny de perdre la tensió després dels 15 minuts d’aturada, les gironines han sortit intenses i amb ganes de demostrar que cada partit compta. L’encert exterior ha seguit sent la tònica habitual que, sumat a la bona capacitat de rebot de les jugadores interiors, ha permès incrementar l’avantatge.

Finalment, amb un resultat de 51 – 78, l’Spar Citylift Girona ha sabut mantenir la bona dinàmica aconseguida fins ara amb els play off a l’horitzó. La següent cita serà dissabte vinent a les 19 hores a Fontajau davant Mann – Filter. El partit correspondrà a la vint-i-sisena jornada de lliga i serà, per tant, el darrer partit de la fase regular.