L’Spar Citylift Girona s’adhereix a la campanya #JoEmQuedoACasa

L’Spar Citylift Girona s’adhereix a la campanya #JoEmQuedoACasa

Després de l’anunci del confinament a tot Catalunya que el Govern de la Generalitat va fer públic el divendres 13 de març, prenent mesures extraordinàries causades per l’augment de la transmissió del Covid-19, l’objectiu no és altre que limitar la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes per evitar el contagi del Coronavirus.

El nostre club, evidentment, s’ha vist afectat per aquesta situació; en primer lloc, l’Eurocup Women, competició de la qual havíem de disputar els quarts de final aquesta setmana i la passada, ha estat suspesa. El pavelló municipal de Girona-Fontajau resta tancat i no hi ha entrenaments conjunts, però es manté un pla d’entrenament per a les jugadores amb la idea principal de mantenir l’estat de forma durant aquesta estada als respectius domicilis.

Laia Palau, Núria Martínez, Helena Oma i Marta Xargay, s’han volgut sumar a la campanya #JoEmQuedoACasa gravant-nos un vídeo des de les seves respectives residències per tal de conscienciar a tothom de la importància d’aquest confinament, i amb l’objectiu de reprendre la normalitat al més aviat possible.

 

Attachment