L’Spar Citylift Girona busca himne

L’Spar Citylift Girona busca himne

Amb la idea de transmetre els valors del club, la maqueta s’escollirà en un concurs a través de les xarxes socials i un jurat expert.

Els dies de confinament poden ser del tot productius. Volem tornar, i volem tornar amb força! Crearem un crit de guerra que ens faci encara més fortes a casa nostra, a Fontajau. Al concurs hi poden participar tant cantautors com grups musicals.

Volem identificar-nos i que us sentiu identificats amb aquest himne, i és per això que estem totalment oberts a rebre les vostres propostes amb les maquetes per tal de fer-ho realitat. Serà essencial que la lletra incorpori implícitament la transmissió dels nostres valors, com a referents de l’esport femení i de la ciutat de Girona, així com de l’orgull que ens suposa tenir una afició com vosaltres que ens dóna suport en els bons i els mals moments.

Només heu de seguir les bases del concurs que trobareu a continuació:

BASES LEGALS DEL CONCURS

– La maqueta ha de transmetre els nostres valors: fer bandera de l’esport femení, orgulloses de la nostra ciutat i orgulloses de la nostra massa social. També és molt important que la lletra parli en femení.

– La durada mínima ha de ser de 2 minuts, la màxima de 4 minuts.

– Hi poden participar grups i cantautors.

– Per participar al concurs cal enviar el vostre vídeo en format horitzontal a premsa@unigirona.cat. Recomanem, per a vídeos que pesin molt, utilitzar la plataforma https://wetransfer.com/

– La votació de les propostes es realitzarà entre els aficionats a través de les xarxes socials i un jurat expert.

– Enviant el vostre vídeo doneu el consentiment al club per utilitzar-lo a les nostres xarxes socials.

– El club es reserva el dret de deixar desert el concurs si cap proposta és del tot convincent.