L’Afició de l’Uni Girona ja ha votat el seu himne preferit

L’Afició de l’Uni Girona ja ha votat el seu himne preferit

Les propostes de Parellop, La puça i Fok són les escollides pel públic. El jurat intern del club decidirà la maqueta guanyadora el pròxim dia 15 de juny.

Després de dos mesos de concurs, deu propostes i més de 30 músics participants, l’afició de l’Uni Girona ha decidit quins són els seus tres himnes preferits després de 2.676 vots.

L’Himne més votat ha estat el de Parellop. El grup, que es defineix el seu estil com a Rock de bosc i pop de ciutat, van treure el seu primer àlbum l’any 2017 i estan cuinant el segon. Han aconseguit un 26,9% dels vots.

La segona posició l’ocupa La Puça. La música folk festiva que la caracteritza ha portat un himne interpretat per set músics que ha agradat de valent a les nostres seguidores. També van llançar el seu primer disc el 2017, i ara han aconseguit el 22,6% dels vots.

El darrer grup que entra a la final és Fok. La banda, amb un estil de rap/soul electrònic, ja ha produït el seu primer àlbum, i es postula com un dels candidats a representar l’himne del nostre club amb un 12,9% dels vots.

L’Uni Girona CB convoca ara un jurat intern, format per treballadores, junta directiva, jugadores i representants de l’afició per tal de decidir quin serà el nou himne del club.

D’altra banda, des del club volem agrair a Mireia Vilalta i Ricard Caula, Sebastià López, Xavi Palau i Isaac Nualart, Sotrac, Tona Gafarot i Entre quatre rius per la seva dedicació, il·lusió i talent en les seves propostes.

Attachment