Sonja Vasic jugarà una temporada més a l’Uni Girona

Sonja Vasic jugarà una temporada més a l’Uni Girona

La sèrbia disputarà la seva segona campanya a Fontajau.

La plantilla de l’Uni Girona CB tindrà el privilegi de comptar un any més amb la presència de Sonja Vasic, l’aler sèrbia incorporada el passat mes de desembre a les files gironines i que ara ha oficialitzat la seva renovació.

Vasic, que disputarà per tant la seva segona temporada a Fontajau, va ser considerada l’MVP de l’Eurolliga 2018, i després d’una temporada, la passada, amb una aturada llarga a causa d’una lesió el genoll, tornarà amb força per formar part del perímetre de les gironines.

Malgrat haver començat la temporada tres mesos més tard, i la cancel·lació prematura de la competició a causa de la pandèmia de la COVID-19, Sonja Vasic ha signat uns bons números, amb 11 punts de mitjana i 10,4 de valoració en 9 partits de Lliga Endesa. A l’Eurolliga, les seves estadístiques han estat de 8,3 punts i 5,8 de valoració en 26 minuts.

Pere Puig, director esportiu de l’equip, ha declarat que: “Amb la renovació el club segueix completant l’equip. És una gran notícia perquè és una jugadora molt completa, de les millors d’Europa a la seva posició. Pot jugar al 3 i al 4 amb un gran tir exterior i ens fa molt feliços que renovi una temporada més.”

“Ella ho ha posat molt fàcil. Des d’un primer moment va dir que volia jugar a Girona i ha posat totes les facilitats perquè renovés una temporada més. Estem feliços i hem fet un pas més per a la confecció de l’equip.”

Vasic és la vuitena jugadora confirmada per a la plantilla de l’Spar Citylift Girona per a la propera temporada, juntament amb Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Helena Oma, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová i Adaora Elonu.

Attachment