ALFRED JULBE: “TINC LA SORT DE DIRIGIR UN GRUP MAQUÍSSIM”

ALFRED JULBE: “TINC LA SORT DE DIRIGIR UN GRUP MAQUÍSSIM”

Foto: David Subirana

Un cop finalitzada la jornada 13 de l’Eurolliga, Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans sobre el fet de no haver pogut aconseguir la victòria contra el Basket Landes a Fontajau. “Al plànol conscient, les ordres han estat molt clares, però el subconscient cadascú el governa com pot i, com sabeu, el subconscient ens pot trair”.

Respecte a l’eliminació, “vull esvair qualsevol mena de dubte sobre la preparació i la implicació de les jugadores i el cos tècnic per guanyar aquest partit i portar l’equip als quarts de final de l’Eurolliga per segona vegada consecutiva”. I com que no sabem si tindrem l’ocasió de tornar-ho a fer, “soc incapaç de visualitzar on ens porta l’altre camí que agafarem”, aclaria Julbe.

“No hem estat nosaltres, i no només pel seu encert inicial, sinó perquè hem jugat a batzegades”. I és que segons el nostre entrenador, l’Spar Girona no va proposar el joc que habitualment acostuma a jugar.

Pel que fa a la derrota contra el conjunt francès que ha suposat l’eliminació de l’Euroleague Women i, per tant, la classificació de l’Eurocup Women, “quan passin uns dies ho superarem perquè tinc un grup excepcional. Al final del partit, diguin el que diguin, tenia la mateixa cara de mala hòstia que sempre quan perdem”, finalitza Julbe.

Attachment