L’UNI PERD I JUGARÀ ELS QUARTS DE FINAL DE L’EUROCUP (70 A 78)

L’Spar Girona no ha pogut aconseguir la victòria contra el Basket Landes.  Tot i la igualtat d’ambdós equips en la primera part, el conjunt francès ha sorprès amb un excel·lenet tercer període (70 a 78). D’aquesta manera, les d’Alfred Julbe aconsegueixen el bitllet per l’Eurocup Women.

Tot i la bona dinàmica inicial de l’Spar Girona amb una Julia Reisingerová destacant tant en atac com en defensa, el Basket Landes ha revertit el 4 a 0 inicial gràcies al trident format per RoumyMargarity i Fauthoux, imposant el seu ritme des de la llarga distància (6 a 14). El temps mort d’Alfred Julbe ha servit per reactivar a les gironines, que des de la defensa han retallat distàncies amb un parcial de 8 a 0. Amb l’empat en el marcador, Fauthoux ha tornat a fer-se càrrec del joc ofensiu del Landes, diferenciant de nou al conjunt francès (17 a 22).

I si el partit havia estat marcat pel ritme ofensiu dels dos equips, en el tram inicial del segon període les blaves han destacat en defensa, frenant els intents de l’Spar i castigant amb transicions ofensives ràpides (17 a 27). No obstant això, Flores ha aprofitat l’espai des de la llarga distància, aconseguint anotar un triple vital per reactivar a l’equip, i és que l’Spar Girona ha tornat a imposar una pressió defensiva molt alta, recuperant un seguit de pilotes que han acabat en cistella de Julia i Burke (26 a 32). El tram final ha destacat amb anades i tornades d’ambos equips, destacant les últimes cistelles de Mendy i Palau (35 a 39).

En la represa, en Landes ha canviat totalment l’enfocament dels atacs, aconseguint els primers punts des de sota cistella, mentre que Rebekah Gardner ha agafat la responsabilitat ofensiva de l’Uni per anotar des de la mitja distància (39 a 43). Tot i la igualtat en el marcador, Chery ha castigat els nostres espais anotant des de la zona (41 a 51). L’Spar, en cerca d’una reacció (fent cistelles de prestigi gràcies a Flores i Binta), no ha remuntat l’avantatge visitant, obtenint el Landes el tercer quart per 49 a 64.

I si una cosa funciona, s’ha de seguir fent. El Landes, amb el mateix guió que en el tercer quart, ha castigat a les gironines sota cistella (58 a 71). Tot i la diferència i el cansament a les cames, les nostres han fet un últim esforç per canviar la dinàmica del partit, imposant un parcial de 6 a 0 (68 a 73). Finalment, el Landes s’ha fet amb la victòria per 70 a 78.