LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | PERFUMERÍAS AVENIDA – SPAR GIRONA

L’enfrontament corresponent al 1r partit dels Quarts de Final de l’Euroleague Women serà aquest dimecres a les 20:30h

Després d’aquesta última setmana de victòries a Fontajau, les d’Alfred Julbe lluitaran per allargar la bona dinàmica i el joc de les últimes jornades. “Anem al camp de Salamanca a provar de fer el primer pas, que per mi seria un pas gegant, perquè crec que és el partit més important dels que venen”, expressava Laura Antoja.

Tot i que tots els partits són crucials, la segona entrenadora explicava que poder-se emportar una victòria allà seria molt bo pel conjunt gironí, i és que, en cas d’aconseguir-la, tindrien “la il·lusió real de passar la fase eliminatòria” de l’Euroleague Women.

L’equip rival compta amb considerables baixes i hi ha dubtes sobre quines jugadores tindran, sobretot a nivell interior. En el nostre cas tenim el dubte de la Magali, que segueix amb molèsties. “Estan totes les jugadores disponibles. Tothom amb nervis però amb ganes, i això és bona senyal”, comentava Antoja, que juntament amb les jugadores tenen la sensació “de poder competir de tu a tu” perfectament.

Perfumerías Avenida
El Perfumerías Avenida, a causa de les seves baixes, durant els últims partits han jugat d’una manera molt diferent de la que ho han fet durant la temporada, amb gent més petita, amb molta movilitat i molt joc exterior. És per això que l’Spar Girona ha d’anar amb molt d’ull, ja que això “ens va a la contra en temes defensius si no estem alerta, però també ens pot anar a favor en temes ofensius si tenim en compte que podem guanyar potencial a nivell físic i atacar les mancances que puguin tenir elles”, explicava Antoja.

“És el rival que més ganes tenim de trobar com més lluny possible, però que sempre ens acabem trobant a mig camí”, confessava la segona entrenadora.

LA LLIBRETA DEL PARTIT
El partit és el que és i Laura Antoja és plenament conscient del que està en joc. “De cara a demà hem d’intentar que aquesta pressió i aquests nervis surtin en forma d’agressivitat, de no tenir por i d’anar cap a la victòria. Tenim moltes ganes de planta’ls-hi cara i de fer un partit seriós”, finalitzava Antoja.

Attachment