LAURA ANTOJA: “HEM TRENCAT EL PARTIT AMB LA NOSTRA IDENTITAT”

LAURA ANTOJA: “HEM TRENCAT EL PARTIT AMB LA NOSTRA IDENTITAT”

Després de superar l’enfrontament davant el Tenerife, Laura Antoja va comparèixer davant dels mitjans de comunicació per valorar l’enfrontament. “Una primera meitat en la qual hi ha hagut un ritme baix de partit, els dos equips hem fet servir la zona com a la part més important i no hi hem estat còmodes, ens ha costat molt moure la pilota, córrer i activar-nos per treure el caràcter i la nostra identitat”. L’equip insular plantejava el partit amb una defensa zonal per sortir al contraatac i un ritme baix per buscar a les seves referents ofensives: Kai James i Teresa Palenikova.

Malgrat aquesta primera part, Laura Antoja comentava que en la segona “havíem de pujar línies, no pressionant tota la pista perquè la plantilla és curta, però buscar trencar el partit amb la nostra identitat, robar pilotes i intentar córrer perquè no es poguessin posar en la zona que se’ns estava encallant”.

Estirar les jugadores que no havien tingut tants minuts al llarg de la temporada era vital per l’Uni. “És l’opció que hem agafat ara per poder aguantar les peces rellevants dins de la pista, tenim les rotacions de la Berta i de la Mar”, l’equip davant el nombre de baixes necessita buscar solucions, a vegades, creatives. “La Giedre està fent l’esforç de jugar en el 4 donant-se una mica més de mobilitat, haurem d’anar trampejant i inventant propostes si l’equip és el que és al final”.

Amb moltes baixes
Després del comunicat oficial en què s’explicava la sanció de Bernat Canut, la segona entrenadora Laura Antoja va haver d’agafar el paper de protagonista. “Era una situació molt nova, tan sols feia 24 h i l’equip no estava acostumat, la idea era intentar ajudar a les jugadores amb els recursos entrenats al llarg de la setmana i portar una dinàmica bona sobretot d’anar llegint molt i molt bé el partit, però m’he sentit còmode”.

L’Uni Girona es troba en una situació diferent a causa de les baixes. Tot i això, Antoja considera que “l’equip està preparat perquè pugui passar qualsevol cosa, hem passat ja el mal moment i ara intentem veure-ho des d’una perspectiva diferent, però necessitem temps per reconstruir-nos i començar a veure resultat, si això és el que tenim hem de mirar cap endavant”.

Attachment