L’SPAR RECUPERA SENSACIONS A FONTAJAU

L’Uni Girona ha tornat a guanyar a Fontajau després de superar al Tenerife, descendit a Lliga Challenge, per 73 a 52. Les gironines han trencat l’enfrontament en el tercer quart gràcies a Marianna Tolo (16 punts) i una sòlida Giedre Labuckiene (12 punts).

Amb Laura Antoja dirigint a les gironines, l’Spar Girona ha proposat un joc inicial focalitzat sota cistella, on Tolo ha inaugurat l’enfrontament. A l’altre costat, James s’ha fet amb el pes ofensiu de les locals, posant l’empat a quatre. Però la diferència física ha passat factura a les visitants, i l’Spar ha imposat un parcial de 6 a 0 (10 a 4). Però les constants faltes personals del Tenerife han castigat el nostre control del partit, una situació que ha portat a Raksanyi, des del triple, i Madden, des de la mitja distància, a situar a les visitants a només 3 punts (12 a 9). A poc pel final, Laura Antoja ha aturat l’enfrontament per buscar solucions. Unes solucions que han arribat amb Giedre i Sykes (16 a 11).

El canvi de quarts ha canviat la dinàmica del partit i el Tenerife s’ha fet fort en el tram inicial amb les cistelles de Sánchez i Delic (16 a 15). Una situació que no ha alterat els plans de l’Spar, que mitjançant Gardner, Flores i Giedre han situat a les nostres a 10 punts (27 a 17). Amb el partit controlat, la intimidació de James en defensa ha afectat en el nostre joc i l’Spar ha tingut uns minuts de desconnexió, aprofitant Sánchez i Palenikova aquesta situació per entrar a l’enfrontament (27 a 25). Amb el temps mort, l’Spar ha arreglat la diferència els minuts finals del segon quart, on Murphy ha posat el +7 gràcies a un triple a l’últim segon (34 a 27).

Amb el pas per vestidors, Giedre Labuckiene s’ha fet amb el pes ofensiu del partit, sacrificant-se en cada pilota per mantenir l’avantatge en el marcador (44 a 34). Seguidament, un triple de Parra ha obligat les visitants a demanar temps mort (47 a 34). Tot i els bons detalls de les visitants amb Madden i Raksanyi (49 a 38), l’Spar ha tancat el partit al final del tercer període amb els punts finals de Shay Murphy en transició (56 a 38).

Amb diferència en el marcador, Giedre ha tornat a ser diferencial en el joc de l’Spar. Tot i així, el Tenerife ha trobat una solució des de la llarga distància, amb triples de Montenegro i Palenikova (64 a 46). Aquesta diferència ha portat a Antoja en apostar per Berta i Mar, agafant minuts a la LF Endesa. Finalment, el triple de Shay i Flores han tancat el partit i l’Spar ha superat al Tenerife per 73 a 52.