24 punts de confiança per encarar la tornada a Itàlia. (85 – 61)

24 punts de confiança per encarar la tornada a Itàlia. (85 – 61)

Spar Citylift Girona 85 - 61 Virtus Eirene

Tot i el marcador final, les noies d’Eric Surís no s’han acabat de sentir còmodes en els primers compassos del partit. Virtus Eirene ha començat superior a la pintura, no deixant anotar còmodament les pivots gironines i movent bé la pilota per trobar situacions de tir amb garanties.

Magalí Mendy – amb 16 punts i una valoració de +24 – ha mantingut dins el partit un Spar Citylift Girona que fins al segon quart no ha semblat agafar el timó del partit. Uns percentatges alts d’encert, sobretot en el tir de 3 amb un 52%, han servit per capgirar el marcador després d’un primer quart d’anotació baixa. La intensitat, la bona defensa i diversos contraatacs han estat les armes de l’equip gironí per afrontar una segona part amb una renda favorable de més sis punts (40 – 34).

Després del descans hem viscut un altre tercer quart per emmarcar, dels que ja ens té acostumats aquest equip; fluïdesa en atac, bones seleccions de tir, transicions ràpides i percentatges d’anotació difícilment millorables. Tot plegat ha suposat un còctel perfecte per encarar l’últim quart amb garanties d’un bon avantatge de cara a la tornada a Ragusa.

El marcador final ha lluït un fantàstic 85 – 61 que, tot i saber que a Europa les distàncies mai són les que semblen, permet anar a Itàlia amb confiança per passar de ronda.

Declaracions:

Eric Surís: “Durant el primer quart no podíem jugar al nostre ritme, no hem fet grans errors, però hem jugat al ritme del Ragusa.”

“És el primer partit que Ragusa perd aquest any a l’Eurocup, per la qual cosa la ronda de 8 encara no ha acabat. Tenim un gran respecte per aquest equip, són un bon equip, i la setmana vinent els seus seguidors estaran esperant per donar-los suport.”

“Realment hem jugat com a equip aquesta nit, hem fet 19 assistències. He de felicitar les jugadores per això.”

Rosó Buch: “Aquesta nit hem demostrat que som un bon equip, que totes les jugadores poden aportar alguna cosa positiva a l’equip. Hem de seguir treballant així.”

“Encara no s’ha acabat la ronda de vuit, tenim un partit dur a Itàlia. Voldran demostrar que poden fer-ho millor la setmana que ve.”

Attachment