L’Spar Citylift Girona cau en la Final de la Copa de la Reina i assoleix el subcampionat. (76 – 62)

L’Spar Citylift Girona cau en la Final de la Copa de la Reina i assoleix el subcampionat. (76 – 62)

Perfumerías Avenida 76 - 62 Spar Citylift Girona

El clàssic del bàsquet femení ha tingut una nova cita vuit dies més tard, aquest cop en format de final de Copa de la Reina.

El partit ha començat amb un lleuger avantatge en l’anotació per Perfumerías Avenida que les noies d’Eric Surís han sabut contrarestar per no perdre-li la cara al marcador en els primers compassos de la final. Amb tot, el primer quart ha acabat amb empat a 20.

Les alternatives s’han anat succeint durant tota la primera part. El pes del partit ha estat molt repartit, amb percentatges d’encert molt alts i protagonisme de les bases d’ambdós equips.

L’embranzida de les castellanes ha estat forta en els primers cinc minuts del tercer quart agafant un avantatge sòlid que les gironines ja no han pogut capgirar fins a arribar al final amb un resultat de 76 – 62.

Així doncs, l’Spar Citylift Girona, tot i haver fet un bon torneig – al qual hi va arribar com a cap de sèrie – ha acabat assolint el subcampionat.

Declaracions:

Eric Surís: “Com a proposta i control del partit, hem arribat bé fins al tercer període. Hem tingut quatre minuts amb errades que ens han passat factura. A partir d’aquí ens ha costat sentir-nos a gust.”

“Contra Avenida tenim clar que si no estem 40 minuts sense equivocar-nos, no tirem el partit endavant”.

“Jo crec que teníem confiança per guanyar aquest partit, però també hem de posar la plantilla i el potencial en l’equació.”

 

Rosó Buch: “És un moment dur perquè teníem il·lusió per guanyar el partit. Hem tingut orgull, hem lluitat fins al final, però està clar que Avenida és un gran equip i no ha perdonat les nostres errades.”

“Un dels seus punts forts és la seva defensa. Tenen jugadores interiors molt grans, exteriorment pressionen molt i quan et veus per sota al marcador vols intentar-ho més i a vegades les coses no surten. Tenim un gran equip per competir de tu a tu amb Avenida.”

 

 

 

 

Attachment