IRATI ETXARRI: “HI HAVIA NERVIS, PERÒ ESTAVEN CONTROLATS”.

IRATI ETXARRI: “HI HAVIA NERVIS, PERÒ ESTAVEN CONTROLATS”.

Després d’una lesió al lligament anterior creuat del genoll esquerre, Irati Etxarri va tornar a gaudir de Fontajau. La tornada de la jugadora va ser positiva i va estar “molt bé, l’equip ho fa fàcil. Porto 3 setmanes en dinàmica d’equip amb elles. Hi havia nervis, però estaven controlats. Un cop a pista, ja passen”, destacava la jugadora després de l’enfrontament.

En ser preguntada per a qui li va passar pel cap en tornar a jugar, Etxarri va destacar que “molta gent. He enviat un missatge a tota la gent que ha estat en el procés, que al final han estat d’11 mesos. Recordo la meva família, que està aquí i m’ha acompanyat, i el meu psicòleg i preparador físic. Van fer una feina important abans de lesionar-me i aquests mesos han estat més fàcils i han fluït. He tingut una ment neta i he aprofitat aquest temps per treballar-me a mi mateixa”.

Respecte a l’equip, Irati considera que està “creixent en una línia ascendent. Em fa il·lusió dir-ho. En Roberto està implantant una mentalitat de creure en nosaltres i en la feina. Falta creure’ns-ho, treballar-ho i veure que dia a dia podem fer moltes coses. Tenim un gran equip i si unim peces volarem”.

Attachment