L’UNI NO FALLA EN EL RETORN D’IRATI ETXARRI

3.427 persones han gaudit d’una nova victòria a Fontajau. I 3.427 persones han homenatjat com es mereix a Irati Etxarri, que ha acabat amb 7 punts. L’Spar Girona no ha fallat en el retorn de la jugadora i ha superat a l’Ensino per un contundent 74 a 47. Regan Magarity ha estat la màxima anotadora de l’Uni gràcies a la seva actuació en l’últim quart (16 punts).

Tornar per la porta gran
Brillant inici de l’Spar Girona en el retorn d’Irati Etxarri a Fontajau. L’Spar s’ha imposat des del principi gràcies al ritme de Mendy, intractable des de la llarga distància, i Labuckiene, que ha dominat sota cistella (14 a 3). El temps mort visitant a l’equador del primer quart no ha frenat la nostra ofensiva, que amb el 2+1 de Bertsch ha augmentat la renta. Seguidament, Fontajau s’ha mostrat més alegre que mai amb els primers minuts d’Etxarri, que ha sorprès amb un 2+1, posant la cirereta al pastís en el seu debut i ajudant a l’Uni a emportar-se el primer assalt (22 a 9).

13 a 16
La bona dinàmica d’Irati ha continuat en el segon quart gràcies a una gran assistència d’Ainhoa López (26 a 9). No obstant això, l’Ensino Lugo s’ha apoderat del control del partit, obtenint un parcial de 0 a 10. Amb el Lugo a només 7 punts (26 a 19), les gironines han canviat el xip gràcies a un triple de Bertsch i a dues cistelles de Magarity (33 a 22). El tècnic visitant ha aturat el xoc per retrobar les bones sensacions, unes sensacions que han arribat amb un tir de Blanca Millán (33 a 25), però l’encert de Regan i Labuckiene han tornat a diferenciar a les nostres (37 a 25).

Encert en el triple
Amb el pas per vestidors, l’Ensino Lugo ha començat amb les idees més clares el tercer quart (37 a 29). Però l’Spar ha tornat s’ha reforçat des de la llarga distància i Mendy, Peña i Bertsch han castigat al Lugo (47 a 31). Tot i el temps mort visitant, Peña ha tornat a castigar des de la llarga distància (50 a 34), però un parcial final de 2 a 8 ha situat a les gallegues en el mapa (52 a 42).

El show de Magarity
Ja en l’últim quart la cistella s’ha fet petita per ambdós conjunts. Ha estat en aquest moment que Regan Magarity s’ha fet amb el pes ofensiu de les gironines, aconseguint tres cistelles consecutives (59 a 42). Tot i que Ygueravide s’ha apuntat a la festa amb un triple, Magarity ha tornat a castigar a l’Ensino Lugo (64 a 47). Irati Etxarri, amb minuts finals, ha anotat i ha assistit per Mendy, ajudant a les gironines a superar a les gallegues per 74 a 47.