5 de setembre, data límit per a les renovacions d’abonaments

5 de setembre, data límit per a les renovacions d’abonaments

El club alliberarà els seients de tots aquells abonats que no hagin renovat.

5 de setembre, data límit per a les renovacions d'abonaments

La campanya Unides a la Història està essent un èxit de participació per part dels seguidors de l’Spar Citylift Girona. L’allau de renovacions, des del primer moment, ha estat considerable; a més, s’hi sumen molts nous abonats que han adquirit la seva plaça a Fontajau durant aquest estiu.

Arribats a aquest punt, i amb diverses peticions per a nous abonaments, el club ha decidit posar com a data límit de renovacions de carnets d’abonats el dijous 5 de setembre. Així doncs, a partir del divendres 6 s’alliberaran tots els seients dels abonats que no hagin realitzat la seva renovació respecte a la temporada 2018-2019 a través de la pàgina web, www.unigirona.cat, o a les nostres oficines de 9 h a 19 h.

Els avantatges de ser abonat, amb la Supercopa d’Espanya a la vista

L’abonament de la temporada 2019-2020 engloba tots els partits de Lliga Dia i d’Euroleague Women, amb les eliminatòries i playoff d’ambdues competicions incloses, així com les possibles eliminatòries d’Eurocup en cas que l’equip acabés la fase de grups europea en 5a o 6a posició.

L’únic partit que no entra íntegrament dins l’abonament és, enguany, la Supercopa d’Espanya que es disputarà el diumenge 22 de setembre a Fontajau davant el Perfumerías Avenida. El preu pel públic general serà de 20 €; no obstant això, per a cada carnet d’abonat es posaran a disposició 4 entrades a un preu reduït de 8 €. A banda, la venda d’entrades s’obrirà exclusivament pels nostres abonats a partir del dilluns 9 de setembre. A partir del dissabte 14 s’obrirà el termini de compra pel públic general al preu ja mencionat de 20 €.

*Els abonats tindran 5 dies per escollir els quatre seients de les entrades a les quals tenen dret.