L’equip comença a caminar

L’equip comença a caminar.

Les vigents campiones han arrancat el curs amb Araújo, Ajdukovic, Mendy i Coulibaly com a novetats respecte a la temporada anterior.

L'equip comença a caminar.

Dia de retrobaments i presentacions a Fontajau en les dues primeres sessions d’entrenament per a l’equip.

María Araújo, Tijana Ajdukovic, Magalí Mendy i Mima Coulibaly han estat les primeres cares noves en trepitjar Fontajau –excepcionalment la pista auxiliar, degut a la renovació del parquet de la pista central-. Adaora Elonu s’incorpora avui en la sessió de tarda.

Les absents han estat Núria Martínez, que es troba disputant les sèries mundials de 3×3 a Hongria, Brittney Sykes, encara a la WNBA, i Sonja Petrovic, que s’incorporarà un cop recuperada de la seva lesió al genoll.

També han participat en la sessió les jugadores del filial, aquest any a Lliga Femenina 2, Aina Martín, Núria Bagaria, Laia Moya, Júlia Soler i la recentment incorporada Laura Méndez.

El míster, Eric Surís, ha declarat que: “Que l’expectació sigui màxima és molt bo i tant de bo segueixi creixent tal com estem fent aquests últims anys i que Fontajau estigui ple.

Els objectius són lluitar per la lliga i la copa. A l’Eurolliga volem competir al màxim nivell i gaudir-la; que ens permeti créixer com a equip i com a club.

És cert i lícit que la gent tingui un interrogant amb Coulibaly i Ajdukovic perquè totes dues vénen d’una temporada en blanc. Avui, al primer entrenament, ja se les ha vist amb moltes ganes d’anar evolucionant. Els hi hem marcat un pla físic i una progressió molt piano piano. A partir d’aquí, són jugadores amb una qualitat indubtable.

Araújo és una jugadora amb molt potencial, molta capacitat rebotadora, atlètica, versàtil i ens pot ajudar en moltes facetes del joc.

La incorporació de Petrovic no preocupa, perquè sabem des del primer dia quina era la seva realitat. Té una operació de genoll, menor, però és una operació i serà un luxe poder gaudir de la Sonja en aquest projecte.”

La capitana, Rosó Buch, també ha comentat que: “Teníem ganes de començar a sumar entrenaments, d’estar tot l’equip junt… Tenim una plantilla molt maca i poques paraules fan falta, són jugadores contrastades.

La nostra obligació és lluitar per tots els títols i donar-ho tot, però sense posar-nos cap pressió. Hem de competir i la temporada ja dirà. Hem d’unir les peces i aconseguir ser un equip i això porta temps.”