Adaora Elonu renova amb l’Spar Citylift Girona

Adaora Elonu renova amb l’Spar Citylift Girona

L’Ala-pivot va ser la jugadora més utilitzada per Eric Surís i amb millor valoració de la passada temporada.

Adaora Elonu jugarà un any més a les files de l’Spar Citylift Girona. Ahir mateix es va fer oficial la seva renovació amb el club, després d’una primera temporada molt destacada. Nascuda a Houston l’any 1990, Adaora Nnenna Elonu és una jugadora de 185 cm amb doble passaport -dels Estats Units i Nigèria-,

L’ala-pivot, que va arribar procedent de Perfumerías Avenida l’estiu de 2019, ha estat una peça clau per a Eric Surís, sent la jugadora amb més minuts disputats de l’equip -amb un total de 626- i millor valorada, amb una mitjana de 14,7 per partit. És una jugadora totalment adaptada al joc europeu; aquesta serà la seva vuitena temporada a la lliga espanyola.

Pere Puig, director esportiu del club, ha valorat la seva renovació: “El fet que Elonu renovi pel club és una molt bona notícia. És una jugadora molt implicada, suma en molts apartats estadístics i era una prioritat nostra renovar-la tot i que havíem avançat que era molt difícil. Ella ahir es va decidir per nosaltres, malgrat tenir molt bones ofertes de la lliga espanyola i per Europa, i n’estem contentíssims. La seva renovació, juntament amb la Laia i les altres peces que ja tenim assegurades per la temporada vinent, et fan no haver de començar de zero amb molta feina avançada.”

Attachment