UE Sarrià i Uni Girona CB uneixen esforços per crear el primer Campus Handbol Sarrià 2020

UE Sarrià i Uni Girona CB uneixen esforços per crear el primer Campus Handbol Sarrià 2020

Tots dos clubs han arribat a un acord per realitzar el primer campus conjunt aquest estiu.

En moments complicats com els que estem vivint, amb una nova normalitat a l’hora d’encarar les activitats d’estiu per les nenes i nens, l’UE Sarrià i l’Uni Girona CB han volgut unir esforços per crear el primer campus conjunt entre ambdues entitats. La proposta també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.

Es tracta d’un programa d’activitats dirigides als amants de l’handbol o a aquelles nenes i nens que volen familiaritzar-se amb aquest esport. Un campus amb diferents nivells, des de la iniciació fins al perfeccionament.

Del 29 de juny al 31 de juliol, en torns setmanals o mensuals, podran gaudir d’aquest esport els nascuts entre el 2004 i 2014 -entre 6 i 14 anys- al pavelló de l’UE Sarrià. Evidentment, en aquesta primera edició, un dels punts clau serà la prevenció de la COVID-19, així que l’organització ha adaptat les activitats per complir amb totes les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

Els presidents dels dos clubs esportius, Cayetano Pérez i Joan Llunell, han coincidit en la importància de crear sinèrgies i cooperar per aconseguir el màxim benefici per a la canalla, adaptant-nos als nous temps que venen.

Cayetano Pérez, president de l’Uni Girona CB, ha destacat que ”aquest és un moment molt complicat i entre tots ens hem de posar d’acord per tirar endavant les necessitats. Ara mateix el que hem de fer és ajudar-nos entre els diferents clubs aprofitant les infraestructures i els recursos per tirar endavant tots els projectes. És per això que l’acord amb l’UE Sarrià és important, ja que ens donem suport per tirar endavant un campus que d’altra manera no s’hagués pogut fer.”

Joan Llunell, president de l’UE Sarrià, ha explicat que “des del club estem molt contents de realitzar aquest campus amb l’Uni Girona. És una forma de col·laboració entre les dues entitats. És interessant oferir un campus d’handbol pels nostres socis i simpatitzants durant aquest mes de juliol, ja que degut a la situació econòmica que hi ha ara, és molt difícil trobar sortides per a la mainada, i els pares i mares estan sovint obligats a buscar alternatives. Aquesta pot ser una proposta molt interessant.

Attachment