AEDES, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

AEDES, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Aedes, centre de formació especialitzats en cursos de disseny, web, habilitats, idiomes, multimèdia, comunicació, ofimàtica, RRHH, comercial i empresa, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip.

A l’acte de signatura hi han assistit, per part d’Aedes, Josep Albertí, CEO de l’empresa. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip i l’staff tècnic.

“Des de l’empresa, ens sentim molt identificats amb els valors del club i volem ajudar-lo en tot el possible. Esperem que la nostra aportació ajudi a aconseguir tots els èxits que es proposi”, ha valorat Josep Albertí.

Per la nostra part, volem agrair a Aedes el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Aedes
Aedes ofereix la millor formació professional per a particulars, empreses, organitzacions i entitats des de fa més de 15 anys.

Els continguts dels nostres cursos s’adapten a les característiques i necessitats de cada empresa o alumne. A més, si la formació que necessiteu no la veieu al nostre catàleg de cursos, no us preocupeu, digueu què necessiteu i us dissenyem un pla de formació a mida.

Ens adaptem als horaris que millor us vagin per a la realització de la formació. Ens desplacem a les vostres instal·lacions o podeu venir a fer la formació a aedes.

A aedes trobareu grups reduïts, un tracte personalitzat i professors amb una llarga experiència professional. Ens encanta la formació, el que fa que siguem un equip motivat i amb ganes de donar-vos el millor servei.

Attachment