ALFRED JULBE: “CAL DESTACAR L’ESFORÇ DE TOTHOM”

ALFRED JULBE: “CAL DESTACAR L’ESFORÇ DE TOTHOM”

Un cop finalitzada la Jornada 27 de la LF Endesa que es va disputar contra el Movistar Estudiantes, Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans sobre la victòria. “És un partit correcte en defensa, hem treballat bé i cal destacar l’esforç per part de tothom, però és un partit lleig i poc fluït, pel desencert i per la manca de continuïtat en els accions”, expressava l’entrenador de l’Uni Girona.

Per Alfred Julbe i per la seva manera d’entrenar “necessitem fer-ho bé i per quòrum, per número de jugadores, no es pot. Per tothom això és molt necessari i a nosaltres, quan no ho aconseguim, tot es ressent”.

Un partit que va costar de tirar endavant a causa de les lesions i és que “son baixes molt diferents. La de Frida Eldebrink va per llarg. El positiu per Covid entenc que l’heu deduït per pura lògica i, clarament, no crec que estigui per pur nombre de dies. Esperem recuperar alguna de les altres jugadores, tant de les que no han jugat com de les que sí i ho poden fer millor”, finalitzava Julbe.

Attachment