UN UNI DE MENYS A MÉS SUPERA A L’ESTUDIANTES (SPAR GIRONA 51 – 42 MOVISTAR ESTUDIANTES)

En un partit marcat per les nostres baixes i que ha condicionat l’encert des de la llarga distància, les gironines han treballat de valent per remuntar el partit en el tercer quart, destacant la bona feina de Reisingerová (24 punts i 27 de valoració) des de la zona per ajudar a l’Spar a guanyar a l’Estudiantes per 51 a 42.

Gran inici de l’Spar Girona que ha focalitzat els primers atacs des de la zona, on han destacat Julia Reisingerová i Laia Palau (8-0). Tot i el temps mort del Movistar Estudiantes, les vermelles han insistit des de la zona gràcies a una Julia impecable, mentre que l’Estudiantes ha retallat distàncies des de la línia de tir lliure (10-4). Finalment, tot i la iniciativa de l’equip visitant, la pivot txeca ha acabat el primer quart d’una manera esplèndida (8 punts, 12-7).

I si el primer parcial havia estat marcat pel domini de l’Uni, el Movistar ha trobat la seva via d’aproximació gràcies a l’encert des de la llarga distància (15-12). Amb el marcador igualat a 15, ambdós conjunts han fet esforços per imposar el seu ritme. No obstant això, la intensitat defensiva ha passat per sobre. I és que, amb gran insistència, l’Estudiantes ha aconseguit posar el +4 gràcies als punts de Llorente i Carter (15-19). Després del temps mort de les gironines, i quan falten dos minuts per acabar el segon quart, els encerts de Kennedy Burke han tornat a posar la igualtat a 19 en el marcador per breus segons, tot i que un triple d’Espin ha posat el +3 (19-22).

Al tram inicial de la segona part, l’Spar Girona ha començat amb molta força i amb una Julia Reisingerová destacant als dos costats de la pista (dues cistelles a dins la zona + dos taps consecutius, 23-22). Així doncs, les accions de la pivot han motivat al nostre conjunt i, seguidament, Araújo ha assistit a Burke, obligant a l’entrenador visitant a demanar temps mort (25-22). Amb ganes de més, Julia Reisingerová (21 punts al final del tercer quart) ha continuat carregant-se l’equip a l’esquena i, amb una diferència de 8 punts gràcies a les seves accions, l’Uni ha finalitzat el quart imposant-se per un 39 a 31.

Amb cansament a les cames, el conjunt madrileny ha aprofitat aquest moment per aproximar-se al marcador (39-37). Tot i això, les d’Alfred Julbe no han abaixat els braços i en les següents accions han castigat els espais del Movistar, destacant la intensitat de Flores i, per descomptat, l’encert de Julia Reisingerová i la direcció de Laia Palau (parcial de 9 a 0, 48 a 37). Finalment, l’Spar Girona s’ha imposat per 51 a 42.