ALFRED JULBE: “ÉS UN DELS MILLORS PARTITS EN DEFENSA DE TOTA LA TEMPORADA”

ALFRED JULBE: “ÉS UN DELS MILLORS PARTITS EN DEFENSA DE TOTA LA TEMPORADA”

Després de superar al Cadí la Seu a Fontajau, Alfred Julbe va assistir a la roda de premsa post partit. “Ha sigut un partit en què hem dominat tota l’estona sense arribar mai a trencar-lo del tot, però sí amb unes diferències prou maques de 7-8 punts”.

“Tothom ha vist que veníem amb 7 jugadores i que era molt fàcil deixar-se anar, sentir-se incapaç i que era impossible. I és per això que és tan destacable i em sento tan proper i agraït a les meves jugadores per l’esforç tan bestial que han fet en defensa”, valorava Julbe, que alhora creu que potser ha estat “un dels millors partits en defensa de tota la temporada”… “Nosaltres ja ho fem això d’orientar a una mà o a l’altra, però costa molt orientar en la defensa el bloqueig directe a les dues mans contràries. No és gens fàcil”.

Tot i que en atac no ha sigut un partit rodó, sí que “ens hem donat línia de passada cada vegada, no ens hem amagat gens i, com altres vegades, no ens han entrat els tirs”, destacava el tècnic.
La disposició de les jugadores no ha estat una situació nova per a l’equip. De fet, ser-hi totes ha sigut molt poques vegades “i no hem acabat de construir aquesta química. No tant pel que fa a la unió, que no crec que haguem tingut cap problema, sinó en les passades. El que ens falta en atac a vegades és que anem cansades de tanta defensa i el fet de poder jugar amb aquesta oxigenació dels canvis no ho hem arribat a construir a aquest últim nivell que ens falta”, finalitzava Alfred Julbe.

Attachment