ALFRED JULBE: “FELICITAR A L’ORGANITZACIÓ I, SOBRETOT, AL PÚBLIC”

ALFRED JULBE: “FELICITAR A L’ORGANITZACIÓ I, SOBRETOT, AL PÚBLIC”

Un cop finalitzada la jornada 23 de la LF Endesa que es va disputar contra el Tenerife, Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans sobre la seva victòria. “Ha sigut un partit que, inevitablement, ve marcat pel que ens ve després”, i és que l’Spar Girona està a tres dies d’afrontar el primer partit del play-off de quarts de l’Eurolliga a Salamanca. És per això que “hem procurat que no es notés en sentit negatiu. És molt millor anar al cent per cent en totes les accions per no lesionar-se”, confessava l’entrenador.

Tot i tractar-se d’un pavelló gran que costa d’emplenar, la primera edició d’El partit de Totes ha estat tot un èxit. “Felicitar a tota la gent que ha estat involucrada en l’organització de l’acte i, sobretot, al públic, que ha estat el protagonista sense el qual tot això tindria un color diferent i una idea més desdibuixada”, manifestava Julbe.

Quarts de final de l’Euroleague Women

La inquietud ara és l’Euroleague Women, per la qual hi ha el dubte de Mendy que pateix problemes d’esquena. “Físicament, arribem bé i això es nota de seguida. La claredat d’idees la tenim per moments, millor que en altres fases, però ens falta. Hem de treballar per recuperar la convicció, perquè de talent n’hi ha de sobres per executar totes les accions bones del bàsquet”, finalitzava Julbe.

Attachment