L’UNI GUANYA AL TENERIFE EN EL PARTIT DE TOTES (SPAR GIRONA 73 – 50 TENERIFE)

L’SPAR GUANYA AL TENERIFE EN EL PARTIT DE TOTES (SPAR GIRONA 73 – 50 TENERIFE)

No podia ser en un altre partit. L’Spar Girona ha viscut a la jornada 23 de la LF Endesa la millor assistència de l’any. 4273 espectadors han tenyit Fontajau de violeta en El Partit de la Dona, animant a les nostres jugadores per ajudar a sumar una victòria contra el Tenerife (73 – 50).

Tot i que ambdós conjunts s’han mostrat erràtics en el primer tram de partit, l’Spar Girona, gràcies a la bona feina defensiva, ha aconseguit diferenciar-se en el marcador amb 4 punts de Kennedy Burke i un 2+1 de Rebekah Gardner (9 a 5). La insistència del Clarinos no ha intimidat a les nostres i des de la llarga distància, destacant també la bona defensa de Binta Drammeh, l’Uni ha imposat un parcial de 10 a 4 (19 a 11).

I si l’Spar havia anat de menys a més en el primer quart, a l’inici del segon no hi ha hagut color a la pista. I és que les nostres jugadores han augmentat el ritme de partit imposant un 8 a 0 gràcies al domini del rebot ofensiu de Giedre i la bona mà des de la mitja distància de Michaela Onyenwere (27 a 11). El temps mort del Tenerife no ha frenat al joc coral de l’Uni i amb Laia Palau dominant el timó l’Spar ha augmentat la distància en el marcador (32 a 13). Tot i que el Tenerife ha fet esforços per aproximar-se, les gironines han contestat totes les cistelles (Onyenwere, Reisingerová i Burke, 39 a 22).

Tot i el pas a vestidors, les nostres jugadores -liderades per Laia Palau- han continuat mostrant una gran actitud en els dos costats de pista (46 a 24). Sense opcions pel Tenerife, les nostres jugadores han continuat proposant atacs verticals des del darrere. A més, tot i l’electricitat en el joc, quan el Tenerife s’ha tancat al darrere per frenar la velocitat de les nostres, les gironines han proposat un joc coral per buscar la millor opció de tir, destacant els punts de Burke i Reisingerová (55 a 32). Si això no fos suficient, la pressió a tota la pista ha bloquejat de nou l’ofensiva visitant (61 a 33).

Com és habitual, el cansament final ha fet presència en l’últim quart, aconseguint el Tenerife dues recuperacions consecutives per estrenar el marcador (61 a 37). Tot i les imprecisions, l’Spar Girona ha tornat a imposar una pressió defensiva a tota la pista, frenant de nou el ritme ofensiu del conjunt insular. Finalment, amb el partit més que sentenciat, ambdós equips han baixat la intensitat i l’Uni s’ha imposat per 73 a 50.

Attachment