ALFRED JULBE: “FELICITO A L’EQUIP QUE HA SORTIT A PISTA I A CADA JUGADORA”

ALFRED JULBE: “FELICITO A L’EQUIP QUE HA SORTIT A PISTA I A CADA JUGADORA”

Un cop finalitzada la Jornada 19 de la LF Endesa que es va disputar contra el Campus Promete, Alfred Julbe va fer una valoració als mitjans. “Ha sigut un partit en que les nostres circumstàncies ho han complicat una mica més. Hem passat de disposar de totes les jugadores a tot el contrari per diferents tipus de baixes”, expressa l’entrenador.

Rere el desencert a l’últim partit, l’equip està millor del que transmet. “Sempre costa digerir quan has tingut una opció de títol a les mans, t’has sentit capaç d’igualar o superar aquest nivell i no t’ho emportes per diferents motius”, confessa Julbe.

Però és que aquest ha estat un matx per recuperar sensacions i no només pel que fa a la Copa de la Reina. María Araújo ha pogut “sentir-se bé, moure’s amb qualitat i sense dubtes. Això és molt important per nosaltres”, explica breument el tècnic.

Alfred Julbe fa saber als mitjans que està satisfet amb el partit i felicita a cadascun dels membres de l’equip “que ha sortit a la pista i a cada jugadora. Seríem perfectes si tinguéssim claredat en la passada i en el tir de fora”.