L’UNI RECUPERA SENSACIONS A FONTAJAU (SPAR GIRONA 74 – 49 CAMPUS PROMETE)

D’aquells partits que costen i que anímicament poden ser una trampa. I més després del partit del passat diumenge i de confirmar-se les baixes de Frida EldebrinkRebekah Gardner i Magali Mendy. Però l’Uni no s’ha deixat intimidar i ha dominat l’enfrontament des del final del segon quart fins al final del partit, recuperant sensacions davant la nostra afició i imposant-se per 74 a 49 contra el Campus Promete.

Inici lent i complicat a Fontajau que passats els primers tres minuts han vist com el Promete ha sumat des de la llarga distància mitjançant Ayuso. Per contrarestar la situació, l’Uni Girona ha apostat per transicions ofensives ràpides, una assistència de camp a camp de la nostra capitana per a Binta Drammeh (2 a 3). No obstant això, les de Cesar Aneas han tornat a insistir des de la línia de tres (triple de Nogic, 2 a 6). Després del temps mort demanat pel nostre entrenador, les gironines han recuperat sensacions focalitzant els atacs dins la zona i Reisingerová, Burke i Onyenwere no han perdonat des de sota cistella, avançant a l’Spar en el marcador (10 a 6).

I si l’Spar havia dominat el primer quart des de la pintura, el Promete ha calcat estratègia en el tram inicial del segon assalt. A més les visitants s’ha avançat des de la llarga distància mitjançant Otero, un triple que ha sigut ràpidament contestat per Laia Flores (13 a 11). Aquests punts han despertat els dos conjunts en anotació, on ha destacat Michaela Onyenwere (19 a 17). I després que les de Logroño demanessin un temps mort, l’Uni l’ha utilitzat per ordenar el partit i les nostres han aconseguit una distància en el marcador gràcies a la intensitat de Reisingerová sota cistella i l’encert des de la línia de tres de Burke i Flores (31 a 21).

La represa, les nostres jugadores han canviat la imatge completament del partit amb un inici del tercer quart estratosfèric, dominant tots els aspectes del joc amb una Laia Palau controlant el tempo (cistelles de Binta, Palau i Burke i triple d’Onyenwere 40 a 23). I si Palau havia començat increïble, el canvi de rol en el lloc de base no ha afectat al joc de l’Uni, i Laia Flores s’ha exhibit en atac, diferenciant encara més l’Spar (53 a 35). Finalment, un tir des de la mitja distància de Burke ha tancat el tercer quart (55 a 37).

Tot i el cansament a les cames, l’Spar ha continuat pressionant en defensa per no deixar aproximar el Campus Promete, destacant una recuperació de Laia que ha finalitzat Binta (57 a 40). Amb ganes de més, els bons moviments de Giedre dins la pintura han obligat a l’equip visitant a demanar temps mort (64 a 43). Tot i el pas dels minuts, les nostres han continuat dominant el partit amb molta intensitat defensiva i encert des de la llarga distància (triples de Binta i Araújo, 74 a 49).