Alfred Julbe: “Hem jugat amb una intensitat excepcional”

Alfred Julbe: “Hem jugat amb una intensitat excepcional”

“Només podíem compensar el major potencial que tenen amb una intensitat excepcional”, va remarcar el tècnic a la roda de premsa post partit. L’Spar Girona va superar al Fenerbaçhe en una nit que es recordarà a Fontajau. “Espero que hagi estat un partit molt vistós per televisió. El nivell ha estat molt alt”…”espero que aquests partits quedin en el record de la gent, que els hagin pogut gaudir molt.

Amb aquesta victòria, l’Spar ja en suma tres de consecutives. A més, el conjunt està responent perfectament a la situació actual, oferint el joc que “agrada” a Alfred Julbe. “Hem complert les normes internes i aquest és un repte del qual també estic satisfet.”

Alfred Julbe no es va oblidar de l’afició. I és que el tècnic gironí va agrair a l’afició l’entrega durant tot el partit. “Si aquest any arribem lluny serà més maco perquè ho faríem sense les bombolles i amb el nostre públic”.

Kennedy Burke, 28 punts per aixecar Fontajau

“És magnífic per a una jugadora que venia de la WNBA, on jugava molt poc. Hem parlat amb ella i és important que hagi entès que l’Eurolliga és una competició on aprens molt si te l’agafes seriosament”, va destacar el tècnic al ser preguntat per la jugadora per la gran actuació.

“Penso que ha estat fantàstica. Pot tirar, acabar. L’estàvem buscant. És el que necessitàvem. Ha jugat un gran partit. No és quelcom que solem veure, però ella té un talent especial i ha jugat un gran partit. Amb la Kennedy podem trobar un avantatge al ser una 3/4″, va destacar la seva companya Rebekah Gardner.

 

Attachment