ALFRED JULBE: “HEM SABUT TIRAR EL PARTIT ENDAVANT”

ALFRED JULBE: “HEM SABUT TIRAR EL PARTIT ENDAVANT”

Foto: Miguel Ángel Polo

Després de superar el Valencia Basket, Alfred Julbe va atendre els mitjans per valorar la victòria. El nostre entrenador es va mostrar satisfet després de sortir “d’uns dies molt complicats en tots els sentits per la situació de pandèmia a dins l’equip, que ha afectat bastantes jugadores.”

Segons el tècnic, aquesta situació “transforma una mica tot. Hem estat competint molt bé, però d’alguna manera ha afectat en algun moment el fet d’haver perdut molts entrenaments o jugadores que hagin passat la pandèmia. Costa més prendre les millors decisions, especialment a l’últim quart, però tota l’estona competint”.

Tot i les dificultats, l’Spar Girona es va sobreposar a tots els obstacles, emportant-se el partit per 55 a 61. “Molt satisfet perquè en una situació complexa hem sabut tirar el partit endavant i espero que distreure, que és una mica la nostra funció social, en aquests moments tan complicats per la societat, amb gent que ho està passant malament, a la primera línia, ja sigui en els hospitals, sigui a l’atenció de tot tipus a la gent. Hem de mirar de fer la nostra funció el millor possible i anar sumant”, finalitzava Alfred.

 

Attachment