ALFRED JULBE: “QUE LA GENT VINGUI A GAUDIR DEL MILLOR ESPECTACLE”

ALFRED JULBE: “QUE LA GENT VINGUI A GAUDIR DEL MILLOR ESPECTACLE”

Primer de tot, primera victòria a Fontajau. Com valores l’enfrontament contra el Bembibre.

Un partit amb bona defensa. Molt agressives, amb ganes de córrer al contraatac i agradar a la gent, de fer les coses bé, que la gent li comuniqués als amics que s’havien perdut un gran partit, però no ho hem combinat. Per combinar això, davant dels nostres punts hi ha d’haver més un 8 que no pas un 7 i que no pas un 6. Això és simple però és així. Sobretot amb una proposta d’agressivitat i defensa que hem complert, però ho hauríem d’haver arrodonit una mica més. És veritat que patim en algun moment com ha passat en altres partits amb aquest ritme que volem imposar ens ofega una mica perquè avui ho passem un parell de minuts malament i perdem el fil que havíem agafat prèviament. Sap greu perquè amb molt poc més hagués sigut un partit molt rodó.

S’ha de dir. Partidàs de Julia Reisingerová. L’hem vist amb una gran polivalència, adaptant-se a totes les situacions ofensives i imposant-se per sobre les rivals.

És un procés com tot. Ella fa un tipus de coses i es tracta que vagi fent més coses cada vegada. No és més la quantitat de tirs sinó sentir-se còmoda oberta o al contraatac. Avui, les que podien haver sigut les millors opcions al contraatac era amb ella finalitzant. M’agradaria estar més avançat. Segurament amb més quatres al costat tot anirà més oxigenat de cara amb ella i estic molt content. Tothom parlarà d’ella.

Han passat setmanes, però per fi hem recuperat a una jugadora. Laia Palau ha tornat a vestir la samarreta de l’Uni.

És un procés d’adaptació però alhora satisfacció. Avui la Laia ha jugat una estona de quatre. Defensant els quatres perquè nosaltres estem com estem. La Iho és un 5. La Giedre igual. Vam pensar entre tots que, depenent les necessitats i per no haver de perseguir a tota la gent a pista pressionant, potser li era més còmode defensar quatres. Ha pogut jugar els minuts que teníem al cap, ha format part com una més.

Ja per acabar. Torna la millor competició continental a Fontajau. Torna l’Euroleague. Després d’aquesta victòria, com veus a l’Spar Girona per aquest matx contra el Sopron Basket?

Veig a l’equip amb molta necessitat que els de l’oficina i tot el club en general feu una feina excepcional perquè necessitarem molt la 6a jugadora. Sempre es necessita. Penso que tothom és conscient de les dificultats i veu les dificultats que anem tenint. Quan vols mantenir el pistó accelerat hi ha un moment que no pots, però avui ja ha sigut una mica diferent, pel fet que hem tingut una jugadora més a la rotació. Hem fet adaptacions i moltes coses. Si avui fem errades guanyes el partit igualment. Però Eurolliga que anirà d’una victòria amunt o avall o d’un bàsquet amunt o avall, doncs des del primer dia necessitem la nostra millor versió. En aquests moments fa la pinta que ens costarà donar la millor versió, però amb l’empenta de la gent serà una mica més fàcil estar estimulades pel nostre públic i que vinguin a gaudir del millor espectacle que és l’Eurolliga.

Attachment