PRIMERA VICTÒRIA A FONTAJAU DE LA TEMPORADA 21-22 (SPAR GIRONA 65 – 42 BEMBIBRE)

Gran partit d’inici a final de l’Spar Girona. Les nostres jugadores han dominat un enfrontament amb una defensa molt sòlida i unes transicions ofensives ràpides per imposar-se a l’Embutidos Pajariel Bembibre per 65 a 42. Julia Reisingerová ha sigut la jugadora més destacada del matx amb 28 punts.

Amb un ritme de joc molt alt, l’Spar Girona ha dominat l’inici de partit contra el Bembibre. Com és habitual en els últims partits, les gironines han focalitzat els primers atacs mitjançant Julia Reisingerová (9 punts en els primers quatre minuts). La txeca no s’ha deixat intimidar per la defensa visitant i ha dominat tots els aspectes ofensius, tant la mitja distància com la llarga, obligant a l’entrenador visitant a demanar temps mort (11 a 2, 6:10). Amb ganes de més, l’Spar Girona s’ha mostrat sòlid en defensa, frenant els intents de les rivals (taps de Giedre i Iho) i esgotant la possessió de les rivals, aconseguint dominant el primer quart amb una Reisingerová espectacular (13 punts, 22 a 7).

El segon quart ha seguit amb el mateix guió: una defensa asfixiant amb uns atacs verticals i liderats per Rebekah Gardner i Binta Drammeh (26 a 7). Tot i això, el temps mort del Bembibre ha donat efecte i les rivals han frenat el ritme de les nostres jugadores (26 a 11). Les rivals, conscients de la ratxa negativa, han continuat pressionant en defensa i des de la llarga distància s’han situat a -12. Amb ganes de tornar al partit, l’Uni Girona ha augmentat de nou el ritme de partit, destacant els coast to coast de Laia Flores (31 a 15).

En la repressa, l’Spar ha apostat per implantar un estil de joc vertical, amb una defensa agressiva -liderada per les recuperacions de Laia Flores i la intimidació de la zona de Reisingerová i Labuckiene– per sortir ràpidament al contraatac (39 a 18). Tot i la bona dinàmica de l’Uni, les visitants han aconseguit revertir la situació amb un gran parcial de 2 a 12. No obstant això, i amb la constant pressió de les visitants, l’Uni ha revocat la situació amb un gran final de tercer quart, destacant el Buzzer de Faustine Parra (47 a 30).

L’últim quart ha sigut una altra gran actuació en defensa, i és que l’Uni ha mostrat la seva millor versió defensiva en la zona interior, destacant la intimidació d’Iho López. A falta de 5 minuts, Reisingerová ha posat el +20 des de la llarga distància, embogint Fontajau (56 a 36). Seguidament, Rebekah Gardner ha fet una gran entrada per fer un gran 2+1. La jugada de tres punts ha motivat a Reisingerová, que ha convertit també des de la personal per posar el +25 (63 a 38). Finalment, l’Uni ha aconseguit la primera victòria a Fontajau per 65 a 42.