ALTERVEGO RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

ALTERVEGO RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

AlterVego, marca de xarcuteria vegetariana que combina les propietats saludables de les proteïnes vegetals amb el sabor exquisit de l’alta xarcuteria, ha renovat un any més amb l’Spar Girona.

A l’acte de signatura hi ha assistit, Anna Li Albertí, Brand Manager d’Altervego i per part de l’Spar Girona, les jugadores del club i l’staff tècnic.

Anna Li Albertí s’ha mostrat “contenta de renovar per segon any consecutiu el nostre patrocini amb l’Uni. Creiem que és un club amb un potencial increïble. Compartim els valors d’apostar pel talent femení, uns valors que són insígnia de Girona“.

AlterVego espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2022-2023. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre AlterVego

AlterVego, l’aposta innovadora que va llançar-se al mercat ara fa un any. És una marca de xarcuteria vegetariana de la mà de l’empresa gironina La Selva, amb la intenció de replicar els productes de la xarcuteria tradicional però en aquest cas, sense presència càrnica. Gust, textura i qualitat són els tres pilars de la marca. AlterVego és l’alternativa ideal per aquelles persones que desitgen eliminar o reduir el consum de carn.

Attachment