LLEAL TULSÀ RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

LLEAL TULSÀ RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB L’SPAR GIRONA

Ambdues entitats han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori.

Lleal Tulsà, assessoria integral amb experiència contrastada formada per un equip de professionals qualificat que planteja solucions als diferents problemes dels seus clients, seguirà vinculat a l’Spar Girona una temporada més.

L’acte de la signatura del conveni, es va dur a terme al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, i va anar a càrrec de la directora esportiva Laia Palau i les jugadores Irati Etxarri i Laia Flores. Per part de Lleal Tulsà, Ignasi Lleal i Maria Àngels Lleal.

Maria Àngels Lleal i Ignasi Lleal van manifestar que “estem encantades de col·laborar amb un club amb qui compartim valors des del primer dia. Volem seguir creixent en el territori gironí i celebrar èxits plegats”.

Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre Lleal Tulsà

L’Assessoria és una referència en diverses àrees: Laboral, Fiscal, Comptable, Jurídica, de Gestoria Administrativa, Serveis Immobiliaris i Departament d’Estrangeria. Recentment, han incorporat l’Assessoria en Comunicació per tal de crear accions que actuïn com altaveu dels productes o serveis pels seus clients. Els podreu trobar a la Ronda Ferran Puig, 9 de Girona i a www.llealtulsa.com.

Attachment