AMB ADN GIRONÍ

ADN-gironiADN Gironí és la nova marca sota la qual s’engloba el nou projecte del que formen part Uni Girona CB, Girona FC, Girona Club Hoquei, Club Escola Bàsquet Girona i Club Patinatge Girona. Aquest projecte és una iniciativa esportiva nascuda a la ciutat de Girona amb la finalitat de potenciar i difondre la pràctica de l’esport i alhora la relació entre els ciutadans i els clubs espotius mitjançant iniciativa que permetin acostar l’esport a tots els col·lectius. Tot això, amb el suport d’un nexe comú, Citylift, que es patrocinador de tots aquests clubs que formen part de l’ADN Gironí.

A la presentació del projecte, que va servir com a inici d’aquesta col·laboració gironina, es va parlar d’oferir a l’aficionat de qualsevol esport gironí una sèrie d’avantatges només per formar part d’aquest club, com poden ser descomptes en entrades o marxandatge, concursos, etc. A més, també es va parlar d’un altre element important, com és l’accessibilitat a l’esport a persones amb menys recuros a través de beques.

Les diferents iniciatives s’aniran concretant en els propers dies, però de moment ja hi ha activa una pàgina web (www.adngironi.cat) i les xarxes socials (a Twitter: @adngironi i a Facebook: /adngironi ) per poder seguir l’evolució d’aquest gran projecte d’esport gironí.

Attachment