DEBUT DEL NOU SPAR CITYLIFT GIRONA

estrenaUNIGEIEGL’Spar Citylift Girona va guanyar el primer partit de pretemporada contra el GEiEG (35-80) en un partit englobat en una jornada festiva plena de bàsquet femení on es van presentar els 19 equips de base del projecte conjunt del GEiEG i l’Uni Girona per la nova temporada 2015/2016. El partit va enfrontar les de Miguel Angel Ortega contra el sènior dels grupistes, de Copa Catalunya, i més enllà del resultat final va servir per començar a veure les noves cares de les campiones de Lliga Femenina i com es comença a compenetrar l’equip i a interioritzar la filosofia del nou entrenador.

Mingo, de l’avió a la pista

A banda del debut de Pikciute, Knezevic, Paris i Spanou amb la samarreta de l’Spar Citylift Girona, també es va poder veure a la pista a la nova incorporació a l’equip, l’americana Tay’ler Mingo, que tot just va arribar al matí a Girona i després de fer només un entrenament amb les seves noves companyes.

Amb l’arribada de Mingo, Miguel Angel Ortega ja té a la seva disposició gaire bé totes les jugadores, només a l’espera de Chelsea Gray que aquest cap de setmana acabarà la seva participació a la WNBA.

Avui, contra Ekaterimburg

Avui es podrà veure de nou en acció a les jugadores de l’Uni en un nou test de pretemporada, en aquest cas contra el subcampió d’Europa, l’Ekaterimburg. En el potent equip rus hi juguen algunes de les millors jugadores del món com són Alba Torrens o Sandrine Gruda, a més de les avui absents Taurasi, Griner i Little. El partit es jugarà a 2/4 de 8 de la tarda al pavelló municipal de Platja d’Aro.