AQUEST NADAL, REGALA UNI GIRONA

Aquest setembre amb l’inici de la temporada el nostre club va estrenar la nova pàgina web www.unigirona.cat, molt més actualitzada i amb un disseny i opcions adaptades a les noves necessitats. Ara, per exemple, es pot veure perfectament des de qualsevol dispositiu. Però faltava un petit detall per convertir-la definitivament en la web d’un equip d’Eurolliga: la botiga online.

 

Gràcies a l’acord amb l’empresa gironina Neorg, aquest pas s’ha pogut donar poques setmanes després, i a partir d’avui ja teniu en funcionament la nova botiga online que permet als seguidors i aficionats d’arreu del Món comprar els productes de merchandasing del club. S’ha començat amb la roba (samarretes de joc, entrenament, abrics, xandalls, pantalons…), però en pocs dies s’anirà ampliant l’oferta amb d’altres games de productes.

 

Les comandes es podran recollir en uns 12 dies a la botiga de la marca TC Equipacions (al polígon de Torre Mirona de Salt-Bescanó) que és el fabricant. Però també hi haurà la possibilitat de rebre-ho directament a casa mitjançant els serveis de la missatgeria Nacex. Amb tots ells el club ha negociat per tal de garantir un cost mínim i que el màxim de gent possible pugui lluir els colors i el nom del nostre club i ciutat.

 

Amb motiu de la inauguració de la botiga, el club ha encetat la campanya “Aquest Nadal, regala Uni Girona”. Durant el primer més de funcionament, fins el 24 de desembre a les 23:59 h, els clients rebran un pack d’entrades dobles per a tots els partits com a local del mes de gener: Cadi La Seu (LF) 10/1, Castors Briane (ELW) el 13/1, Agu Spor (ELW) el 20/1 i Quesos El Pastor Zamora (LF) el 23/1 valorat en 40 €.

ENTRA A LA BOTIGA