Renovació del conveni “La Grada Suma”

gradasuma-500L’Uni Girona CB segueix sumant-se un any més al programa “La Grada Suma – amb valors sempre guanyem!”, impulsat pel Consell Esportiu del Gironès, que va veure la llum el passat curs escolar i novament, aquest 2015 – 2016, estarà a l’abast dels centres educatius de la comarca compromesos amb el treball dels valors de l’esport.

Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni d’adhesió i col·laboració, entre el president del Consell Esportiu del Gironès, Narcís Boschdemont i Esparraguera, i el president de l’Uni Girona CB, Llorenç Biargé Compte.

El programa consta de diverses activitats didàctiques de sensibilització que el professorat treballa a l’aula de forma transversal amb l’alumnat de primària i secundària, realitzant una memòria de les activitats que el Consell Esportiu supervisa. Finalment, la posada en pràctica de l’activitat és conviure a la graderia amb el grup classe i les famílies que ho desitgin. Per aquesta acció, és imprescindible la col·laboració de l’Uni Girona CB que reserva part de la seva graderia per fer possible l’experiència. El club, se sent molt vinculat al programa i se’l fa seu, realitzant també altres actuacions de promoció del joc net i de valors en el marc de La Grada Suma.

L’arrencada ja està assegurada amb la implicació de més d’una desena centres educatius de la comarca per aquest curs escolar!

Attachment