Arriba el Nadal amb la victòria a Saragossa

Va ser una victòria important la d’ahir a la pista del Mann-Filter per 59-74. Un rival complicat que no va posar les coses fàcils fins a la recta final del matx, quan les jugadores d’Èric Surís va saber marcar les diferències i demostrar el potencial de la plantilla. Un triomf per acabar la primera volta de la lliga Dia i encarar les vacances de Nadal abans del proper desplaçament a la pista del Embutidos Pajariel Bembibre. Acabem la primera volta en segon lloc, amb 11 victòries i només 2 derrotes. Una trajectòria per felicitar l’equip.

L’inici del partit va ser molt favorable, però passats els minuts inicials el Mann-Filter va demostrar que no ho posaria fàcil: el primer quart va finalitzar amb un 23-21. Però el segon quart les jugadores d’Èric Surís, molt més fortes en defensa, van tornar a demostrar ser millor equip i al descans es va arribar amb un 32-41. L’Spar Citylift va tornar a demostrar ganes de victòria i ambició per superar un rival fort i motivat. La sisena victòria a la lliga es va anar consolidant amb el pas dels minuts i les rotacions de l’equip, que va encarar el darrer quart amb un resultat favorable 41-47.

Una vegada més, molt bon partit de Nadia Colhado, que per segona jornada ha estat declarada MVP de la Lliga (38 de valoració a Saragossa). Ara, a descansar el Nadal, i tornar-hi dissabte que ve, el 30 de desembre, a la pista del Bembibre, en el que serà el darrer partit de l’any.