L’Spar Citylift Girona visita els nens ingressats a l’Hospital Josep Trueta

L’Spar Citylift Girona visita els nens ingressats a l’Hospital Josep Trueta

Avui dimecres la plantilla de l’Spar Citylift Girona ha visitat, amb motiu de les festes nadalenques, els infants de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta i dues entitats d’integració social de la ciutat per entregar-los regals de Nadal cedits per GoldenPark.es i Eurekakids.

Després de la sessió d’entrenament del matí la plantilla al complet a rebut una Institució d’ajuda social de la Generalitat de Catalunya al Pavelló de Fontajau. Els més petits han pogut gaudir d’una estona de jocs a la pista del pavelló amb les jugadores del primer equip, i aquestes els han fet entrega dels regals i obsequis nadalencs.

Les jugadores Kristina Alminaite, Rosó Buch i Núria Martínez, juntament amb els entrenadors auxiliars Bernat Vivolas i David Muñoz, s’han desplaçat a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta per visitar i repartir joguines als nens i nenes ingressats a la planta de pediatria que no han pogut gaudir de les festes a casa seva. Els representants de l’Spar Citylift Girona han estat rebuts per Joaquim Casanovas, gerent del centre, qui els ha agraït personalment la iniciativa.

Paral·lelament, la pivot Nadia Colhado i la base Nicole Romeo acompanyades de la fisioterapeuta Beti Orden, han visitat la Fundació Plataforma Educativa, un conjunt d’organitzacions de tot Catalunya que busquen millorar la qualitat de vida de les persones amb menys recursos i/o en situació de risc. Els nens i nenes de diferents CRAE de la província han rebut pòsters signats per les jugadores, així com joguines i samarretes.

Per tal de dur a terme aquestes iniciatives, el club s’ha recolzat en dos dels seus col·laboradors. En aquesta ocasió, el portal d’apostes esportives GoldenPark.es i l’empresa de joguines educatives Eurekakids han aportat els obsequis i regals nadalencs que s’han entregat.

Attachment