AUDIT ENERGIA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

AUDIT ENERGIA, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

L’empresa patrocinarà la jugada elèctrica de la jornada.

Audit Energia, consultoria energètica del Grup Ditecsa 1977, està especialitzada en instal·lacions fotovoltaiques i punts de recàrrega de vehicles elèctrics i es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona. L’acord s’ha formalitzat aquest matí al pavelló de Fontajau de Girona. A la signatura hi ha assistit, per part de l’Spar Girona, el director general Xavi Fernández. I per part d’Audit Energia, els socis fundadors Eduard Villanueva i Llorenç Albanell.

El director general de l’Spar Girona ha donat la benvinguda al nou patrocinador: “Estem molt contents que Audit Energia col·labori amb el nostre projecte. Aquest acord demostra l’interès que desperta l’Uni Girona i l’esport femení en comarques gironines”.

Per part d’Audit Energia, Llorenç Albanell ha manifestat que “l’Uni Girona ens ha seduït des d’un primer moment per la il·lusió i l’esforç que mou l’equip, valors molt necessaris també per dur a terme la transició energètica a terres gironines”.

Audit Energia espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Attachment