REBLED BELLVEHÍ ADVOCATS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

REBLED BELLVEHÍ ADVOCATS, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

El despatx d’advocats va ser una de les empreses assistents a l’acte Empresa Unika

Rebled Bellvehí Advocats, despatx multidisciplinari que treballa per empreses i empresaris, tant en l’àmbit nacional com internacional i amb seus a Girona, Calonge, Barcelona, Madrid i Perpinyà, es converteix en nou patrocinador de l’Spar Girona per a la temporada 2021-2022.

El president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez, i el soci director de Rebled Bellvehí Advocats, Francesc Rebled, han signat aquest nou acord que vincularà a ambdues entitats per al proper any i amb la possibilitat d’ampliar l’acord.

“Estem molt contents de col·laborar amb l’Uni Girona com a club que contribueix en la dinamització del nostre territori a l’estar competint en l’èlit del bàsquet femení i a la vegada, el nostre suport és un reconeixement a la trajectòria dels últims anys, on l’equip ha estat lluitant en les millors competicions estatals i europees”, destaca Francesc Rebled.

Per altra banda, Cayetano Pérez ha donat la benvinguda al club a l’empresa gironina: “És una il·lusió per l’esport femení i pel Club poder seguir comptant amb la confiança de grans empreses que aposten pel projecte i comparteixen la nostra filosofia. Esperem que aquest acord enforteixi ambdues parts”.

Rebled Bellvehí Advocats espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment